Predstavljanje mjera i poticajnih programa Ministarstva poduzetništva i obrta u 2016. godini.

Pozivaju se svi zainteresirani da pristupe predstavljanju poticajnih mjera Ministarstva poduzetništva i obrta 31. kolovoza 2016.g. (srijeda) u 13 sati u prostoru Hrvatske Gospodarske Komore- Županijske komore Varažin (P. Preradovića 17, 3. kat).

Na prestavljanju će ministar Horvat sa svojim suradnicima govoriti o otvorenim javnim pozivima: „E-Impuls“, Kompetentnost i razvoj MSPa“, “Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela”, “Inovacije novoosnovanih MSP”, Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima i Naukovanje za obrtnička zanimanja.

Najavit će nove financijske instrumente i javne pozive čija je objava planirana do kraja godine, a bit će riječi i o  provedbi Zakona o poticanju investicija i na kraju će odgovarati na pitanja poduzetnika.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”