Nova tijela Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, predsjednik i dalje Boris Kos

U srijedu, 19. rujna 2018. godine održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin za mandatno razdoblje od 2018. – 2022. godine.

Za predsjednika Udruženja ponovno je izabran Boris Kos, a na njegov prijedlog za potpredsjednicu je ponovno izabrana Ksenija Plavec Fiket.

Za članove Upravnog odbora verificirani su u cehovima izabrani predsjednici cehova, a to su: Andreja Saiu Večerić , Jurica Cafuk, Zdenko Marenčić, Igor Šoković, Biljana Rak i Ksenija Plavec Fiket. Pored toga, na prijedlog predsjednika imenovana su još tri člana Upravnog odbora i to: Srećko Mintas, Monika Petrovečki i Nikola Fajfar.

Na prijedlog 1/5 članova Skupštine za članove Nadzornog odbora imenovani su: Nevenka Kanjir, Ivana Ipša i Božidar Hudika.

Po odluci Skupštine Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin u Skupštini Obrtničke komore Varaždinske županije u mandatnom razdoblju od 2018. do 2022. godine predstavljat će: Andreja Saiu Večerić, Jurica Cafuk, Boris Kos, Branko Trstenjački, Ivan Hohnjec, Biljana Rak, Ivana Ipša, Ksenija Plavec Fiket, Igor Šoković i Monika Petrovečki.

Na izbornim sjednicama cehova izabrane su i predsjednice dviju sekcija – Kristina Butek u Sekciji frizera i ostalih djelatnosti za uljepšavanje te Karmen Rutić Hokman u Sekciji auto-struka.

Konstituirana Skupština UHOV

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem