Organizirana posjet najvećem cvjećarskom događanju u Poljskoj, Christmas gala, 4.11.2018

Sekcija cvjećara HOK-a kao punopravni član FLORINT, Europske asocijacija cvjećara/florista, Vam omogućava posjetu najvećem cvjećarskom događanju u Poljskoj, Christmas gala, 4.11.2018. , koje će biti održano u Slaskie Centrum Florystyczne Rekpol, mjestu Turza Slaska, Poljska.

Cijena kotizacije za ovo događanje je 70EUR i plaća se direktno u Poljskoj. Svoja umijeća će u 6-ostanom događanju će prezentirati ALEX CHOI, NATALIA ZHIZHKO i TOMASZ MAX KUCZYŃSKI. Nemojte propusti ovu mogućnost.

Važna napomena: organizator Christmas gala, traži povratnu informaciju o dolasku naših cvjećara, te vas stoga molim da mi dostaviti povratnu informaciju do utorka 16.10.2018. (što prije moguće), kako bi mogli osigurati dovoljan broj ulaznica. Više o samom događanju / show možete pročitati u priloženom dokumentu. Osim glavnog razloga a to je posjeta Christmas gala događanju, pripremili smo i popratni program u vidu ponude 4 dnevnog programa puta, koji je u prilogu ovog maila.

Ponuda podrazumijeva organiziran prijevoz, boravak, posjet showu, te druge aktivnosti kako je navedeno u samom programu. Hrvatska obrtnička komora sufinancira put na način da snosi trošak autobusa.

Svaki sudionik treba snositi trošak od 990 kn što uključuje; smještaj u hotelu na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama; trošak stručnog pratitelja tijekom putovanja; sve razglede prema programu ( bez uključenih ulaznica ); jamčevinu za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti. Molimo zainteresirane da se prijave za put na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bi osigurali svoje mjesto u autobusu i dogovorili način plaćanja.

Broj mjesta je ograničen na 35, a mjesta će se popunjavati po principu redoslijeda zaprimanja prijava i to najkasnije do 18.10.2018. godine.

Prijaviti se mogu članovi Hrvatske obrtničke komore.

Za sve potrebne informacije oko puta, molim javite se u HOK, Krešimiru Tomiću, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. cvjećara HOK-a kao punopravni član FLORINT, Europske asocijacija cvjećara/florista, Vam omogućava posjetu najvećem cvjećarskom događanju u Poljskoj, Christmas gala, 4.11.2018. , koje će biti održano u Slaskie Centrum Florystyczne Rekpol, mjestu Turza Slaska, Poljska.

Cijena kotizacije za ovo događanje je 70EUR i plaća se direktno u Poljskoj. Svoja umijeća će u 6-ostanom događanju će prezentirati ALEX CHOI, NATALIA ZHIZHKO i TOMASZ MAX KUCZYŃSKI. Nemojte propusti ovu mogućnost.

Važna napomena: organizator Christmas gala, traži povratnu informaciju o dolasku naših cvjećara, te vas stoga molim da mi dostaviti povratnu informaciju do utorka 16.10.2018. (što prije moguće), kako bi mogli osigurati dovoljan broj ulaznica.

Više o samom događanju / show možete pročitati u priloženom dokumentu. Osim glavnog razloga a to je posjeta Christmas gala događanju, pripremili smo i popratni program u vidu ponude 4 dnevnog programa puta, koji je u prilogu ovog maila. Ponuda podrazumijeva organiziran prijevoz, boravak, posjet showu, te druge aktivnosti kako je navedeno u samom programu.

Hrvatska obrtnička komora sufinancira put na način da snosi trošak autobusa. Svaki sudionik treba snositi trošak od 990 kn što uključuje; smještaj u hotelu na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama; trošak stručnog pratitelja tijekom putovanja; sve razglede prema programu ( bez uključenih ulaznica ); jamčevinu za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti Molimo zainteresirane da se prijave za put na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bi osigurali svoje mjesto u autobusu i dogovorili način plaćanja. Broj mjesta je ograničen na 35, a mjesta će se popunjavati po principu redoslijeda zaprimanja prijava i to najkasnije do 18.10.2018. godine.

Prijaviti se mogu članovi Hrvatske obrtničke komore.

Za sve potrebne informacije oko puta, molim javite se u HOK, Krešimiru Tomiću, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Datoteke za preuzimanje:
02_christmas gala_flayer.pdf
01b_Program puta_FLORINT, Poljska, 2018.doc

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem