Poziv za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Pozivamo Vas na  21. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima 10. studenog (subota) 2018. godine.  Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca  Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz Mađarske i Bosne i Hercegovine, iz 14 hrvatskih županija (274 izlagača na 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora).

Obrtnici koji žele mogu prisustvovati i stručnim skupovima koji se održavaju u subotu: radionice 3D printanja, radionice 3D modeliranja, radionica CNC glodanja, radionica CNC tokarenja, radionica laserskog graviranja i rezanja, okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“, kreativne radionice – decoupage, transferna tehnika, 3d modeliranje

Svi zainteresirani za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije mogu se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za sva dodatna pojašnjenja i konkretnog dogovora posjete sajmu molimo da se obratite  tajniku Komore i direktoru Sajma Boži Baraću na mob: 098/249-401.

           

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem