POZIV na stručni seminar udruge USOP - petak 23.11.2018.-Gradska sportska dvorana Arena na Dravi

IZMJENE ZAKONA O ZAŠTITI NA RADU (NN 94/18) mNOVI PRAVILNIK O ZNR NA PRIVREMENIM GRADILIŠTIMA (NN 48/18) PRIMJENA ISO 45001 NORME I NOVOSTI KOD UPORABE OPREME POD TLAKOM

Koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani – Arena na Dravi, u petak 23. studenog 2018. od 9:00 – 13:30. Za svakog sudionika seminara osigurano je besplatno parkirno mjesto. Sve ostale informacije možete dobiti na naš email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na našoj web stranici http://www.usop.hr ili na sljedeće brojeve telefona: 099 435 2567 predsjednik Udruge Ljubomir Pintarić, tajnica Udruge 099 4907196 Željka Lalić.

Poziv s detaljima preuzmite OVDJE.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem