Za djecu varaždinskih obrtnika i ove godine priredba povodom Sv. Nikola

U nedjelju 09. prosinca 2018. godine s početkom u 10:00 sati održat će se dječja predstava, uz podjelu prigodnih darova djeci obrtnika i djecu njihovih radnika uz dan sv. Nikole. Predstava i podjela prigodnih darova održat će se u Obrtničkom domu Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, Kukuljevićeva 13, PODRUM CAFFE BAR „BARD"

Prijave djece primaju se u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin, Kukuljevićeva 13/II, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na telefon 320-616 do 6.12.2018.godine. Poklon pakete kupuju obrtnici  i dostavljaju ih u Udruženje obrtnika Varaždin u petak 07.12.2018. godine u vremenskom razdoblju od 08:00 do 14:00 sati. Na poklon paketu treba čitko napisati ime i prezime djeteta kojemu je poklon namijenjen.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem