Besplatni seminar "Porezne i računovodstvene obveze obrtnika paušalista"

Kako je već ranije najavljeno Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin organizira pet besplatnih seminara za obrtnike. Prvi seminar pod nazivom „POREZNE I RAČUNOVODSTVENE OBVEZE OBRTNIKA PAUŠALISTA“ održava se 9. siječnja (srijeda) s početkom u 17 sati. u dvorani za sjednice na II. katu Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13.

Teme koje će se obrađivati:

Uvjeti za obavljanje paušalnog obrta

Promjena uvjeta u 2019. godini

Doprinosi, porezi, davanja - koliko i kamo plaćati

Posebnosti pri nabavi dobara iz EU

Posebnosti pri pružanju / primanju "inozemnih" usluga

Zapošljavanje radnika u paušalnom obrtu

Poslovne knjige obrtnika paušalca

"Završni račun" obrtnika paušalca

Predavač: Monika Petrovečki, ovl.rač.

Seminar traje tri puna sata s pauzom u sredini predavanja. Odgovori na pitanja obrtnicima uključeni.

Molimo sve zainteresirane obrtnike da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje. Prijave slati na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili javiti na telefon 042 320-616. Pravo sudjelovanja na besplatne seminare imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem