Uspješno održan besplatan seminar za obrtnike pod nazivom „Porezne i računovodstvene obveze obrtnika paušalista“.

Jučer je u prostorijama Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin u popodnevnim satima održan besplatan seminar za obrtnike pod nazivom „Porezne i računovodstvene obveze obrtnika paušalista“. Seminaru je prisustvovalo više od  trideset obrtnika te je isti  trajao tri sata. Kao što je bilo najavljeno predavač je bila gđa. Monika Petrovečki, ovl.rač. Obrtnici su bili jako zadovoljni seminarom, dobili  su vrlo važne informacije potrebne za svoje poslovanje i odgovore na sva pitanja koja su imali.

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin organizirat će još četiri besplatna seminara za svoje obrtnik i to :

Obrtnici u sustavu poreza na dohodak - knjiženja i "završni račun" za 2018. godinu - 21.02.2019. – četvrtak u 17h

Službena putovanja i rad na terenu - dokumentacija i knjigovodstveno praćenje u obrtu - 13.03.2019. srijeda u 17h

Zapošljavanje radnika, stručno osposobljavanje, ugovor o djelu - dokumentacija i knjigovodstveno praćenje u obrtu - 09.04.2019. utorak u 17h

Porez na dodanu vrijednost, elementi izlaznog računa, fiskalizacija u obrtu - 14.05.2019. utorak u 17h

Teme koje će se obrađivati na seminarima bit će objavljene neposredno prije seminara.

Molimo sve zainteresirane obrtnike da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje. Prijave slati na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili javiti na telefon 042 320-616.

Pravo sudjelovanja na besplatne seminare  imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Materijale s jučerašnjeg predavanja Monike Petrovečki možete preuzeti u nastavku: OVDJE

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem