Besplatni seminar Obrtnici u sustavu poreza na dohodak - knjiženja i "završni račun" za 2018. godinu

Kako je već ranije najavljeno Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin organizira pet besplatnih seminara za obrtnike. Prvi seminar je održan u siječnju, a drugi će se održati 21.veljače 2019.g. u 17h u dvorani za sjednice na II. katu Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13.

Teme koje će se obrađivati:

Obrtnici u sustavu poreza na dohodak - knjiženja i "završni račun" za 2018. godinu

1. dio:

- Porezne i računovodstvene aktualnosti
- Novosti od 01.01.2019. godine

2. dio:

- Primici i izdaci u 2018. godini; evidencije, kontrole
- Obrasci i izvješća za Poreznu upravu; izrada, predaja
- Naknade i članarine obrtnika uz završni obračun za 2018. Godinu

Molimo sve zainteresirane obrtnike da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje. Prijave slati na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili javiti na telefon 042 320-616. Pravo sudjelovanja na besplatne seminare imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem