Poziv za seminar "Fiskalizacija i primjena eRačuna"

Pozivamo Vas na radionicu u sklopu projekta “ePoslovanje“ (Poboljšanje poslovne učinkovitosti putem e-poslovanja, Faza 2) koja će se održati u Tehnološkom parku Varaždin (multimedijska dvorana ‐ prizemlje), Zagrebačka 89, Varaždin,
u četvrtak 28.03.2019. godine u 16.00 sati.

Razvojna agencija Sjever‐DAN d.o.o. s partnerom Tehnološkim parkom Varaždin d.o.o. i Obrtničkom komorom Varaždinske županije provodi aktivnosti vezano za poboljšanje poslovne učinkovitosti putem e-poslovanja, s ciljem poboljšanja konkurentnosti mikro, malih i srednjih poduzetnika povećanjem razine svijesti i upotrebom elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničkog trgovanja (ecommerce).

Ovom prilikom želimo predstaviti osnovne činjenice vezano za fiskalne blagajne i eRačun te kako će aktualne promjene u primjeni eRačuna utjecati na poslovanje s privatnim sektorom.

Radi ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 27.03.2019. na e-poštu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NAPOMENA: molimo vas da na radionicu ponesete službeni žig, obzirom da je potrebna ovjera svakog korisnika u sklopu radionice


DNEVNI RED
16:00 - 16:55 Fiskalizacija - Mini i Maxi Fiskalna Blagajna Hrvatskog Telekoma
16:55 - 17:05 Pauza
17:05 - 18:00 Digitalizacija i elektroničko izdavanje računa - EDI Hrvatskog Telekoma

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”