10. Obrtnički ulični sajam

Pozivamo  Vas na 10. Obrtnički ulični sajam, u sklopu obilježavanja Dana Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, koji će se održati u subotu 27. travnja 2019. godine. u vremenu od  09:00 – 14:00 sati na varaždinskim ulicama i trgovima.

Kao i svi  do sada, i ovaj će Obrtnički ulični sajam biti sadržajno bogat – od izložbeno prodajnog dijela, predstavljanja tradicijskih zanata  kao i  obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava  i već tradicionalne izložbe starih automobila Oldtimer kluba Varaždin, do  programa na velikoj pozornici varaždinskog Korza.  Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, i besplatan je za sve izlagače koji redovno podmiruju komorski doprinos . Svi koji bi željeli sudjelovati na Obrtničkom uličnom sajmu, a nisu članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin mogu se učlaniti kao dobrovoljni članovi HOK-e i iskoristiti pogodnosti koje nudimo našim redovnim članovima.

U slučaju lošeg vremena manifestacija će se prolongirati za svibanj 2019. godine.Molimo Vas da, svoj dolazak za sudjelovanje, potvrdite do 17. travnja 2019. godine na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; ili na telefon 042 320 616.Sajam je organiziran u suradnji sa Gradom Varaždinom i Turističkom zajednicom Grada Varaždina.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”