„Zapošljavanje radnika, stručno osposobljavanje, ugovor o djelu - dokumentacija i knjigovodstveno praćenje u obrtu“

Pozivamo Vas na besplatni seminar „Zapošljavanje radnika, stručno osposobljavanje, ugovor o djelu - dokumentacija i knjigovodstveno praćenje u obrtu“ Seminar će se održati 17. travnja 2019.g. u 17h u dvorani za sjednice na II. katu Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13.

Teme koje će se obrađivati:

  • · Zapošljavanje radnika, plaće, posebnosti kod obračuna i izvješća
  • · Dopunski rad, neoporezivi primici, godišnji odmor, bolovanje
  • · Osoba za stručno osposobljavanje, postupci kod mjere HZZ-a
  • · Obrtnici – doprinosi, obračuni, izvješća, neoporezivi primici, posebnosti
  • · Ugovor o djelu, autorski ugovor – kada, kako, što (ni)je dozvoljeno, obračuni
  • · Aktualnosti u obračunima, isplatama i izvješćima dohodaka

Predavač: Monika Petrovečki, ovl.rač.

Seminar traje tri sata s pauzom u sredini predavanja. Odgovori na pitanja obrtnicima uključeni. Molimo sve zainteresirane obrtnike da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje. Prijave slati na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili javiti na telefon 042 320-616. Pravo sudjelovanja na besplatne seminare imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem