Pozivamo Vas da se pridružite 11. Obrtničkom uličnom sajmu

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati Vas na 11. Obrtnički ulični sajma, u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.  Dosadašnjih deset vrlo uspješnih manifestacija , daju nam poticaj za organizaciju i jedanaestog sajma koji će se održati u subotu 8. lipnja 2019. godine u od 09:00 – 13:00 sati na varaždinskom korzu (Trg kralja Tomislava).

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera i besplatan je za sve izlagače koji redovno podmiruju komorski doprinos .  Svi koji bi željeli sudjelovati na Obrtničkom uličnom sajmu, a nisu članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin mogu se učlaniti kao dobrovoljni članovi HOK-e i iskoristiti pogodnosti koje nudimo našim redovnim članovima. Molimo sve zainteresirane da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 042 320 616.

 

01 logici sajam

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”