Akademija za obrtništvo

U četvrtak 6. lipnja održano je predavanje GDPR-neispričana strana, kao šesto predavanje u sklopu proljetnog dijela akademije za obrtnike koju Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin provodi za svoje članove u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem - Varaždin.

Akademija je njihov zajednički pilot projekt kojim se želi pomoći obrtnicima da steknu neformalna znanja o područjima koja su od interesa za njihovo poslovanje pa su stoga i predavači uglavnom stručnjaci – praktičari iz svoje domene.  

Predavanja za sad predviđaju 5 modula sa ukupno 106 sati no, ako će biti potrebe, dopunit će se traženim sadržajem. Udruženje obrtnika je za tu svrhu izdvojilo u proračunu 50.000 kn, a dio programa financirati će grad Varaždin tako da je akademija za obrtnike potpuno besplatna.  

Edukacija traje od 7. svibnja, do sada je održano 6 predavanja iz dva modula: I. Pravni okvir i financijske potpore za obrtnike i III. Financije, računovodstvo i porezi iz kojeg slijedi još jedno predavanje 12. lipnja sa temom Službena putovanja.

U rujnu se akademija nastavlja predavanjima iz modula I. Radno pravo te Ovrha i odgovornosti obrtnika +ZAMP, zatim modul II. Poslovni procesi i upravljanje, modul IV. obuhvaća Marketing (osnovni i digitalni) i na kraju modul V. Prodajne i komunikacijske vještine.

Do sada se u akademiju uključio 41 obrtnik,  interes je sve veći pa svi koji još žele prisustvovati edukaciji,  mogu se javiti na brojeve telefona 320-389 ili 320-616 ili pak poslati mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa informacijom koja predavanja su od njihova interesa. Točan raspored jesenskih predavanja objavit ćemo početkom rujna na stranicama Udruženja.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem