16. Obrtnički sajam u Karlovcu

Sajam će se održati u razdoblju od 30.kolovoza do 03.rujna 2019. kao dio manifestacije “Dani piva Karlovac”. Manifestacija “Dani piva Karlovac” ove se godine održava u novom konceptu, u trajanju od pet dana, na pet različitih lokacija/tematskih cjelina, a upravo je Obrtnički sajam jedan značajan dio i održava se na lokaciji Športsko- rekreativnog centra Korana.

Za Sajam je planiran izložbeni prostor pod montažnim šatorom, veličine cca. 800 m2  te dodatnih 200 m2  za edukativne sadržaje.

Pozivamo Vas  obrtnike, da sudjelujete na 16. Obrtničkom sajmu u Karlovcu, kako bi na taj način promovirali svoje proizvode i usluge.

Obrazac prijave i obrazac privole dostavljamo Vam u privitku ovog dopisa, kao i cijene najma prostora.

Prijave se primaju do 31.srpnja 2019. ili do popune izlagačkog prostora.

-       poštom na adresu: UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADA KARLOVCA, Haulikova 14, 47000 Karlovac

-       putem e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

-       za dodatne informacije možete se obratiti Udruženju obrtnika grada Karlovca na 098/365-408 ili Obrtničkoj komori Karlovačke županije na 047/612-058

 

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”