Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima deficitarnih zanimanja za školsku godinu 2019/2020

1. Na natječaj se mogu javiti učenici i studenti s prebivalištem na području grada Varaždina koji su upisali 1. godinu srednjoškolskih obrazovnih programa i 1. godinu studijskih obrazovnih programa za deficitarna zanimanja. Lista deficitarnih zanimanja bitnih za gospodarski razvoj grada Varaždina je objavljena je na Web stranicama Grada.

2. Stipendija iznosi 500,00 kuna mjesečno i bespovratna je. Isplaćuje se tijekom školske godine u razdoblju od 1. 10. 2019. do 30.6. 2020. godine.

3. Uz molbu, sa kratkim opisom životnih prilika, adresom i kontakt telefonom potrebno je priložiti: - potvrdu o upisu u školsku /akademsku godinu, - potvrdu o mjesečnim primanjima svih članova domaćinstva, - prijepis ocjena (fotokopija svjedodžbe)posljednjeg razreda osnovne , odnosno srednje škole.

4. Odlučujući kriterij za dodjelu stipendije će biti socijalno-materijalne prilike učenika, odnosno studenta.

5. Molbe se dostavljaju do 25. 9. 2019. god na adresu: Zaklada solidarnosti grada Varaždina, Trg Kralja Tomislava 1 Varaždin.

U SUFINANCIRANJU PROGRAMA STIPENDIRANJA, SUDJELUJE PRIVREDNA BANKA ZAGREB- POSLOVNICA VARAŽDIN

Lista deficitarnih zanimanja

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”