JAVNI POZIV ZA MJERU POTICAJA "PODUZETNIČKI FOND GRADA VARAŽDINA U 2019. GODINI"

Dodjela besplatnih novčanih potpora Grada Varaždina poduzetnicima i obrtnicima s područja Grada Varaždina  u cilju poticanja gospodarske aktivnosti i jačanju konkurentnosti domaćih gospodarstvenika. Krajnji rok za dostavu prijava, bez obzira na način dostave: Utorak, 01.10.2019. do 15:00 sati

 

Javni poziv za mjeru poticaja "Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2019. godini"

Pravilnik o provedbi mjere poticaja Poduzetnički fond 2019.

  1. Prijavni obrazac PF-VŽ 2019
  2. Obrazac izjavaPF VŽ
  3. Obrazac IPMV - VŽ 2019
  4. Obrazac za izvješće PFI - VŽ 2019 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”