Iznajmljuje se poslovni prostor na tržnici u Varaždinu, veličine 8,21m 2

Poslovni prostor – lokal nalazi se u prolazu iz Kukuljevićeve ulice prema tržnici (lokal broj 16 prema klasifikaciji Gradske tržnice-drugi s desne strane prema tržnici, Kukuljevućeva 13)

Potencijalni zakupnici poslovnog prostora svoje ponude mogu dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a više obavijesti mogu dobiti na telefon Udruženja broj 042 320 616.

Oglas je otvoren do primitka zadovoljavajuće ponude odnosno do iznajmljivanja poslovnog prostora.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”