Radni sastanak s načelnicima općina

Na inicijativu Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin danas je u prostorijama Udruženja održan prvi radni sastanak s načelnicima općina čiji obrtnici gravitiraju u Udruženje obrtnika Varaždin.

Pozivu su se odazvali načelnici općina Cestica, Jalžabet, Gornji Kneginec i Sračinec te pročelnik Upravnog odjela za EU projekte, upravljanje imovinom i gospodarstvo grada Varaždina.

Cilj sastanka bio je uspostava suradnje Udruženja obrtnika i općina kako bi zajedničkim snagama pridonijeli rješavanju problema s kojima se obrtnici susreću, prvenstveno od nedostatka radne snage i upisa učenika u obrtnička zanimanja, do subvencija kojima se potiče obrtništvo u cjelini. Svi prisutni  podržali su inicijativu takve suradnje i složili se oko daljnje suradnje i unapređenja odnosa.

Vjerujemo da će se i ostali načelnici, koji su danas bili spriječeni prisustvovati sastanku, pridružiti na nekom od sljedeći sastanaka, drago nam je da smo uspjeli pokrenuli još jedno područje djelovanja Udruženja na korist obrtnika.      

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”