Drugi seminar pod nazivom „Novosti u 2020. godini“

Drugi seminar pod nazivom „Novosti u 2020. godini“  održava se 18. 02  (utorak ) s početkom u 17 sati. u dvorani za sjednice na II. katu Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13.

Teme koje će se obrađivati:

Novosti u 2020. godini

- porez na dohodak i plaće

- porez na dodanu vrijednost

- fiskalizacija

- opći porezni zakon

Doprinosi obrtnika, kontrole, evidencije

Aktualnosti kod završnog obračuna za 2019. godinu

Obrasci i izvješća za Poreznu upravu

Predavač: Monika Petrovečki, ovl.rač.

Seminar traje tri sata s pauzom u sredini predavanja. Odgovori na pitanja obrtnicima uključeni. Molimo sve zainteresirane obrtnike da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje. Prijave slati na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Pravo sudjelovanja na besplatne seminare imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”