13. Obrtnički ulični sajam - 12. rujan 2020.

Dragi obrtnici i u ovim teškim epidemiološkim vremenima nastojimo održati dobar duh varaždinskog obrtništva u okvirima koliko nam to COVID-19 dozvoljava. Po prvi puta ove godine, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin za svoje članove organizira  Obrtnički ulični sajam u subotu 12. rujna 2020. godine, u vremenu od 8-14 sati na lokaciji Franjevački trg i Pavlinska ulica ispred FOI-a.

Biti će to 13. po redu takva manifestacija, pa vas ovim putem pozivamo da izađete na ulice našeg prekrasnog grada i ponudite našim sugrađanima  malo vedrine i dobrog raspoloženja,  svojim proizvodima i uslugama.

Za sve članove Udruženja koji redovito plaćaju komorski doprinos, sajam je besplatan. Svi zainteresirani mogu se javiti najkasnije do 09.09.2020. na telefon 320-616 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kod prijave navedite i registarsku oznaku vozila kojim ćete dopremiti proizvode, radi ishođenja potrebnih dozvola za ulazak, te potrebu za priključkom struje.

Napominjemo da se prilikom sudjelovanja svi izlagači moraju strogo pridržavati naputaka Stožera civilne zaštite i epidemiološke službe.

Organizacijski odbor UHO Varaždin

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”