Informativna radionica "Naukovanje za obrtnička zanimanja za 2020. godinu

Razvojna agencija Sjever – DAN d.o.o. organizira informativnu radionicu na kojoj će biti predstavljen otvoreni Javni poziv „Naukovanje za obrtnička zanimanja za 2020. godinu“.

Radionica će se održati u četvrtak, 21.01.2021., u predviđenom trajanju od 14:00 h do 16:30 h. 

Predmetni Javni poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva, zadruge i ustanove) koja izvode naukovanje za učenike koji se obrazuju za zanimanja u sustavu vezanih obrta po Jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica („Narodne novine“, broj 42/08).

Program radionice:

  • 14:00 – 15:30 – Predstavljanje Javnog poziva Naukovanje za obrtnička zanimanja za 2020. godinu
  • 15:30 – 16:30 – Pitanja i odgovori

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, radionica će se održati online, putem ZOOM platforme. Radionica je otvorena za sve zainteresirane te je istoj moguće pristupiti putem poveznice:

https://us04web.zoom.us/j/74756799915?pwd=azIyUnQyU1RldktGZk5uYzVTc25nZz09

Upute za pristupanje radionici se nalaze u privitku e-maila.

Za sva dodatna pitanja obratiti se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 042/492 123.

Ova informativna radionica provodi se u okviru projekta TUTOR - rasT podUzeTništva krOz infoRmiranje kojeg  je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj radionice i ova publikacija isključiva je odgovornost Razvojne agencije Sjever – DAN d.o.o.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”