Ugostitelji UHO Varaždin na seminaru o HACCP-u

Dana 12. ožujka 2009. godine u varaždinskom Hotelu Turist održan je seminar u organizaciji Hrvatske obrtničke komore za obrtnike s područja Varaždinske županije, Međimurske županije, Krapinsko-Zagorske županije i Koprivničko-križevačke županije.

Na seminaru je predstavljen Vodič dobre higijenske prakse za ugostitelje i HACCP vodič – praktična provedba načela HACCP sustava za ugostitelje.

Na svom području djelovanja pripremu seminara obavilo je Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, obavještavanjem obrtnika o seminaru i zaprimanjem prijava za sudjelovanje.

S područja varaždinskog Udruženja obrtnika seminaru je prisustvovalo 67 obrtnika od ukupno 200 prisutnih obrtnika i djelatnika komorskog sustava iz četiri županije.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”