Prijavite se na online OMC Europsko prvenstvo za frizere i kozmetičare

OMC - Svjetska frizerska asocijacija, najavila je održavanje individualnog Europskog prvenstva koje će se održati on-line, a natjecanje tj. prijave traju od 1. ožujka do 7. ožujka 2021. Pozivamo sve zainteresirane da iskoristite priliku i prijave se na natjecanje.

Hrvatska obrtnička komora uplatila je godišnju članarinu OMC-u, što je osnovni preduvjet da zemlja članica tj. natjecatelji iz te zemlje uopće steknu mogućnost prijava.

Ceh frizera i kozmetičara HOK-a dugogodišnji je član OMC-a, stoga frizeri i kozmetičari iz Republike Hrvatske imaju mogućnost nastupiti u jednoj od kategorija, što je jasno definirano načinom prijave budući da se prilikom prijave natjecatelj mora prijaviti s identifikacijskim kodom čime se potvrđuje članstvo u OMC-u.

Za ovo natjecanje uvedene su kotizacije i to za seniore u iznosu od $250 i $150 za juniore, po jednom testu. Natjecateljske kategorije su muške i ženske, seniorskog i juniorskog uzrasta, za frizere i kozmetičare.

U slučaju da ste zainteresirani natjecati se, dužni ste sami izvršiti financiranje kotizacije.

Sva pravila i upute o načinu natjecanja su u prilogu, a mogu se naći na i na službenim stranicama www.omchairworld.com.

Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za detaljnije informacije posjetite službene stranice OMC-a, potrebni dokumenti nalaze se u prilogu niže.

www.omchairworld.com

www.facebook.com/omchairworld

www.instagram.com/omchairworld

www.twitter.com/omchairworld

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”