„Buđenje prirode“ – besplatna online radionica za cvjećare u organizaciji HOK-a

Hrvatska obrtnička komora i Sekcija cvjećara HOK-a organiziraju besplatnu online radionicu naziva „Buđenje prirode“, koja će se održati 21. ožujka 2021. s početkom u 11:00 sati.

Tema radionice je proljetno ukrašavanje različitih cvjetnih aranžmana, s naglaskom na korištenju prirodnih materijala, inspiriranih proljećem, buđenjem prirode i nadolazećim blagdanom Uskrsa.

Tijekom radionice renomirane hrvatske cvjećarke upoznat će vas s vrstama boja i njihovim pravilnim korištenjem, primjenom najnovijih tehnika izrade, pravilima darivanja cvijeća, održavanjem rezanog cvijeće te ostalim savjetima koji će vam pomoći da vaši proljetni cvjetni aranžmani budu u skladu s trendovima.

Radionica je praktičnog karaktera i sudionicima daje mogućnost vidjeti izradu aranžmana od početka do finalnog proizvoda.

Radionicu će voditi:
- Blaženka Omrčanin, priznata vlasnica cvjećarskog obrta te članica Sekcije cvjećara Hrvatska obrtničke komore.
- Suzana Lonjak, hrvatska predstavnica na Europskom prvenstvu cvjećara te dugogodišnja vlasnica cvjećarskog obrta
- Rafaela Petrinić, predsjednica Sekcije cvjećara Zagrebačke županije, asistentica predstavnice na Europskom prvenstvu cvjećara

Na radionici će aktivno sudjelovati i Irena Kovačić, predsjednica Sekcije cvjećara HOK-a te Edita Merćep, predsjednica Sekcije cvjećara Udruženja Split te članica organizacijskog tima Splitskog praznika cvijeća.

Sudionici radionice bit će i predstavnici tvrtki Smithers-Oasis i Web Flowers d.o.o., ujedno i sponzori radionice „Buđenje prirode“, koji će na ovoj radionici predstaviti novitete u svojoj ponudi i na tržištu te trendovima u struci.

Online radionicu imat ćete priliku pratiti na Facebook i YouTube kanalima Hrvatske obrtničke komore.

Facebook: https://www.facebook.com/HrvatskaObrtnickaKomora

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC99u2Hp3upOjnIHlO9Vyjwg

Zbog lakše evidencije, molimo sve zainteresirane da dostave osobne podatke na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se Vašem sudjelovanju te se nadamo da ćemo bojama i ljepotom cvijeća unijeti dašak proljeća u Vaše domove te Vam dati inspiraciju za svakodnevno poslovanje.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”