Poziv za iskazivanje interesa za dobrovoljno cijepljenje za članove udruženje i njihovih djelatnike

S obzirom na veliki interes i spremnost za cijepljenje protiv bolesti COVID 19 i imajući na umu kako je cjepivo trenutačno najučinkovitije sredstvo u borbi s pandemijom, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin za svoje će članove u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije organizirati cijepljenje.

Molimo sve zainteresirane obrtnike da nam dostave podatke za sebe i svoje djelatnike koji se žele cijepiti, na način da popune priloženu tabelu, te ispunjenu tabelu pošalju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U tabeli obavezno napisati vrstu cjepiva kojim se želite cijepiti.

Zbog organizacije rok prijave 11.5.2021 do 15:00 sati .

Nakon prijava ZZJZZV će izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkom punktu ili drugi prikladan način o čemu će te biti pravodobno obaviješteni.

Napominjemo da je cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na članove Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i njihove djelatnike.

Zahvaljujemo na suradnji kako bi u ovim vremenima svi zajedno ostali sigurni i osigurali Vama i Vašim djelatnicima siguran daljnji rad.

TABELU PREUZMITE OVDJE

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”