Održana sjednica ugostitelja UHO Varaždin

Ceh obrta za ugostiteljstvo i turizam Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin održao je svoju 12. sjednicu 11. veljače 2009. godine, na kojoj se raspravljalo o HACCP-u te je zaključeno da će se na tu temu održati seminar za ugostitelje. Raspravljalo se i o obvezi obnavljanja tečaja higijenskog minimuma, radi čega će se pristupiti organizaciji tog tečaja u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije.

Prisutni ugostitelji obaviješteni su o zakonskoj obvezi informiranja korisnika svojih usluga – potrošača  o eventualnoj prisutnosti alergena u hrani te porijeklu glavnih sastojaka hrane. Informirani su i o novostima u vezi sa ZAMP-om te radnjama koje se poduzimanju u Hrvatskoj obrtničkoj komori, kojima je cilj odgoda primjene odredaba o zabrani pušenja u ugostiteljskim objektima.

Raspravljalo se i o mogućnostima osnivanja ugostiteljskog klastera na području Varaždinske županije te uključivanju u akciju „Zeleno – plavo“.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”