Održana sjednica Skupštine Udruženja

Dana 11. prosinca 2008. godine u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin održana je 6. sjednica Skupštine, kojoj je prisustvovao i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije, Vladimir Habek. Na toj sjednici donijete su odluke kojima se planira djelovanje Udruženja u 2009. godini. Odlučeno je da komorski doprinos u dijelu koji pripada Udruženju ostaje na razini dosadašnjeg i iznosit će 40,00 kuna mjesečno,  s time da se 36,00 kuna namjenjuje za osnovnu djelatnost Udruženja, a 4,00 kune za rad nestrukovnih sekcija.

Pored toga za rad nestrukovnih sekcija: Obrtničkog glazbenog društva, Kuglačkog kluba „Obrtnik“, Sekcije međusobnog pomaganja i Sekcije umirovljenika, odlučeno je da godišnja članarina i u 2009. godini iznosi 100,00 kuna. Za učenike, studente i umirovljenike u glazbenom društvu i kuglačkom klubu, članarina se također neće mijenjati i iznosit će 50,00 kuna.

Sa  zacrtanim, vrlo opsežnim  Program rada Udruženja za 2009. godinu članove Skupštine upoznala je predsjednica Biserka Keliš, nakon čega je taj dokument donesen jednoglasno. Isto tako je temeljito prezentiran i Proračun Udruženja za 2009. godinu te je poslije kraće diskusije i on usvojen. Ovi planski dokumenti javnosti su dostupni na ovim web stranicama pod naslovom: „Odluke i zaključci“.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”