JAVNI POZIV za korištenje javnih površina povodom blagdana Velike Gospe

Grad Varaždin povodom blagdana Velike Gospe daje na korištenje javne površine u Varaždinu na Trgu Ivana Perkovca i u Gospodarskoj ulici radi tradicionalnog proštenja dana 14. i 15. kolovoza 2021. godine.

Pozivaju se zainteresirani obrtnici i trgovačka društva da podnesu prijave za korištenje javne površine za postavu štandova i šatora za obavljanje slijedećih djelatnosti: prodaja medičarskih i licitarskih proizvoda i slično, prodaja dječjih igračaka i bižuterije i slično, pružanje ugostiteljskih usluga, postave zabavnih radnji.

Prijave se podnose u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina - Varaždin, Trg Slobode 12/II do petka 30.07.2021. do 12:00 sati.

Također, Udruženje obrtnika Varaždin i ove godine sufinancira izlagačko prodajni prostor svojim članovima koji uredno podmiruju komorski doprinos u iznosu od 1000kn + PDV.

Detalje vidi na: Javni poziv

Dokumenti:

Javni Poziv

Prijavni obrazac

Izjava o potporama male vrijednosti 2021 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”