Priznanja Grada Varaždina i obrtnicima

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina 11. studenog ove godine donesena je odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Varaždina u 2008. godini: Nagrade Grada Varaždina, Plakete Grada Varaždina i Medalje Grada Varaždina, a povodom obilježavanja Dana Grada Varaždina – 6. prosinca 2008. godine.

Priznanja su dobitnicima uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća 6. prosinca 2008. godine.

Jedan od dobitnika Plakete Grada Varaždina je i obrtnik, gospodin Zdravko Golub, dipl. oec. – kojemu je ovo priznanje dodijeljeno na prijedlog Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin za dugogodišnji rad i svestranu aktivnost te doprinos razvitku grada Varaždina na području obrtništva i gospodarstva.

Među dobitnicima Medalje Grada Varaždina je i varaždinski profesor Branko Topić, koji je ovo priznanje dobio za vrstan pedagoški rad i za osnivanje i rad u Centru izvrsnosti za područje matematike. Gospodin Topić je inače i član Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, temeljem svog obrta na području intelektualnih usluga.

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”