Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin objavljuje N A T J E Č A J za dodjelu stipendija učenicima obrtničkih zanimanja

U školskoj godini 2021/22. Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin dodijelit će devet stipendija učenicima srednje škole za obrtnička zanimanja (osim za zanimanje kuhar i konobar).

  • Na natječaj se mogu javiti učenici čiji roditelji ili staratelji u posljednje tri godine imaju prebivalište na području djelovanja Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin odnosno na području grada Varaždina i općina: Beretinec, Cestica, Gornji Kneginec, Jalžabet, Petrijanec, Sračinec, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki, Vidovec i Vinica.
  • Stipendija je nepovratna, a mjesečno iznosi 500,00 kuna tijekom nastavne godine u razdoblju od 01.09.2021. – 15.06.2022. godine.
  • Korisnici stipendije mogu nastaviti s korištenjem stipendije do kraja srednjoškolskog obrazovanja. Za nastavak korištenja stipendije dužni su Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin podnijeti potvrdu o upisu u viši razred obrazovanja, kopiju svjedodžbe o završenom razredu, te najmanji prosjek ocjena na kraju nastavne godine za koju je primljena stipendija mora biti 3,00.
  • Prilikom utvrđivanja liste kandidata boduje se: uspjeh učenika u 7. i 8. razredu osnovne škole, te socijalne (materijalne) prilike obitelji.
  • Dokumenti potrebni za dodjelu stipendije su:
  1. Prijava (tiskanica se može dobiti u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin ili preuzeti na službenim stranicama www.uhov.hr);
  1. preslike svjedodžbe 7. i 8. razreda osnovne škole;
  2. potvrdu o upisu ;
  3. potvrde o visini dohotka za prethodnu godinu (2020.g.) od nadležne Porezne uprave Ministarstva financija RH za sve članove kućanstva;
  4. potvrda nadležnog Zavoda za zapošljavanje za nezaposlenog člana kućanstva;
  • Molbe za dodjelu stipendije dostavljaju se do 28.9.2021. godine na sljedeću adresu (s naznakom „Prijava na natječaj“) :

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin

Ivana Kukuljevića 13/II

42000 Varaždin.

  • O rezultatima natječaja svi kandidati bit će obaviješteni pismeno.

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA

VARAŽDIN, Kukuljevićeva 13/II

--> PRIJAVA NA NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA <--

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”