Izazovi poslovanja u okruženju jedinstvene europske valute

Što uvođenje eura donosi malom i srednjem poduzetništvu saznajte 27. listopada u 10 sati, na velikoj biznis konferenciji koja će se održati u Ilici 49/1 (Hrvatska obrtnička komora) u organizaciji Kvake24 i 24sata.

Strategija uvođenja eura, primjena nove valute u planiranju poslovanja i poslovnim procesima kao i konkretne promjene koje nas očekuju u sektoru poduzetništva i gospodarstva samo su neke od tema o kojima će raspravljati renomirani ekonomski stručnjaci, glavni kreatori financijske politike RH te uspješni obrtnici i poduzetnici. Neki od njih su ministar financija i potpredsjednik Vlade Zdravko Marić, guverner HNB-a Boris Vujčić, voditelj Business Analyticsa i prodekan za istraživanje na ZŠEMu Boris Podobnik te mnogi drugi.

Osim ključnih pitanja o euru te što navedena valuta donosi državi i običnim ljudima, raspravljat će se i o kamatnim stopama, ukidanju valutnog rizika, nestanku troškova zamjene valuta i lakšoj usporedbi cijena.

Uz to, otvoreno će se raspravljati i mogućem rastu cijena za obične građane, o tome hoće li standard biti niži, hoće li doista uvođenje eura potaknuti investicije i međunarodnu razmjenu.

Za prijave i detalje posjetite
https://kvaka24konferencija.24sata.hr/?fbclid=IwAR0Vy-XXXrJEpJdYDFsCrRZCM3vEwDPD_uP8qCzYoU5EyNL8DBYRJP42hvg

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”