OBAVIJEST O RADU SA STRANKAMA U UVJETIMA PROVEDBE MJERA SPRJEČAVANJA PRIJENOSA BOLESTI COVID-19

Potaknuti upitima naših stranka koje dolaze u prostorije Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, u nastavku dajemo kratko pojašnjenje:

U skladu s odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (NN 121/2021) propisana je obaveza posjedovanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.  U skladu s navedenom odlukom obaveza se odnosi na sve stranke koje dolaze u službene prostorije, sve pružatelje usluga koji pružaju različite usluge u tim prostorima ili su angažirani za određene poslove u njihovima prostorima ili druge osobe koje dolaze u njihove prostore po bilo kojoj osnovi.

Na temelju navedenog, odluka se primjenjuje na sve osobe koje dolaze u prostorije Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i primjenjuje od 16. studenoga 2021. godine.

Prilikom ulaska u prostorije Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin potrebno je predočiti EU digitalnu potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju. Umjesto EU digitalne COVID potvrde može se prihvatiti i drugi dokaz koji je izričito propisan Odlukom Stožera.

Bez odgovarajuće potvrde nije dozvoljeno ući i boraviti u prostorima Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin

Prilikom boravka u navedenom prostoru stranke su se dužne pridržavati i svih ostalih mjera strogog fizičkog distanciranja i drugih propisanih protuepidemijskih mjera, sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH.

Ljubazno Vas molimo za razumijevanje i poštivanje pravila:

– najaviti se telefonski ili pozvati djelatnika Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji će utvrditi postojanje odgovarajuće dokumentacije kao uvjeta za ulazak u prostorije,

– kod svakog ulaska obvezna je dezinfekcija,

– obavezno kod djelatnika Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin ostaviti podatke za evidenciju,

– molimo pridržavajte se razmaka od najmanje 2 metra,

– obavezno je nositi zaštitne maske ili maske za lice.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”