𝗣𝗥𝗢𝗟𝗢𝗡𝗚𝗜𝗥𝗔𝗡𝗢 𝗭𝗔 𝗜𝗗𝗨𝗖́𝗨 𝗚𝗢𝗗𝗜𝗡𝗨 ‼️‼️‼️‼️ Poziv članovima Sekcije međusobnog pomaganja i Sekcije umirovljenika koji djeluju unutar Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin

𝗣𝗥𝗢𝗟𝗢𝗡𝗚𝗜𝗥𝗔𝗡𝗢 𝗭𝗔 𝗜𝗗𝗨𝗖́𝗨 𝗚𝗢𝗗𝗜𝗡𝗨 ‼️‼️‼️‼️ Pozivamo sve članove Sekcije međusobnog pomaganja i Sekcije umirovljenika koji djeluju unutar Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin na sjednicu Osnivačke skupštine Udruge Zanatlija u petak, 10.12.2021. godine u dvorani za sastanke Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13/II, u 11 sati.

Osnivačkoj skupštini mogu nazočiti svi stalni članovi Sekcije međusobnog pomaganja i Sekcije umirovljenika koje se tim putem izdvajaju iz Udruženjas hrvatskih obrtnika Varaždin i postaju samostalna Udruga Zanatlija. Svrha i djelovanje Udruge ostat će ista kao i do sada, humanitarnog karaktera.

Za sjednicu Osnivačke skupštine udruge predviđen je sljedeći Dnevni red:

1. Donošenje odluke o osnivanju Udruge

2. Donošenje Statuta Udruge

3. Izbor tijela Udruge

4. Donošenje odluke o osobama ovlaštenim za zastupanje Udruge

5. Donošenje odluke o osobi likvidatora udruge

6. Donošenje odluke za pokretanje postupka za upis u registar udruga

Registracija sudionika Osnivačke skupštine bit će otvorena od 10:00sati do 10:45 sati , a provest će je djelatnici stručne službe UHOV-a. Za registraciju je potrebno dati na uvid osobnu iskaznicu i OIB (potrebno za ispunjavanje obrasca „Popis osnivača i osoba ovlaštenih za zastupanje udruge“; djelatnici UHOV-a napravit će preslike osobnih iskaznica osnivača za potrebe upisa u Registar udruga RH).

Uz ovaj poziv dostavljamo nacrt Statuta Udruge koji možete preuzeti OVDJE

Napomena:

Stožer civilne zaštite Odlukom o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (NN 121/2021) uveo je obvezu posjedovanja EU digitalne COVID potvrde koja se primjenjuje i na sve osobe koje dolaze u Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, počevši od 16. studenoga 2021. godine.

Stoga Vas molimo prilikom ulaska predočite EU digitalnu potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju. Umjesto EU digitalne COVID potvrde može se prihvatiti i drugi dokaz koji je izričito propisan Odlukom Stožera.

Bez odgovarajuće potvrde nećete smjeti ući i boraviti u prostorima Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”