23. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 2022 -iskaz interesa

Hrvatska obrtnička komora dogovara sa sajmom u Mostaru nastup hrvatskih obrtnika i poduzetnika na planiranom 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2022., koji bi se, po sadašnjim planovima i ukoliko to situacija s covid pandemijom dozvoli, trebao održati od 05. do 09.04.2022. godine.

Hrvatska obrtnička komora organizirala bi i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancirala kolektivan nastup članova Hrvatske obrtničke komore na sajmu u Mostaru 2022. godine.

Hrvatska obrtnička komora organizirala bi nastup po sistemu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Mostar-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, potrebne za sajamski nastup.

Ako ste zainteresirani za nastup na spomenutom sajmu, molimo Vas, da se javite najkasnije do ponedjeljka 7.veljače 2022. godine do zaključno 10.00 sati na našu e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”