“Ovo je jedinstvena prilika za jednostavan, brz i povoljan put do kupca vašeg proizvoda ili usluge”

Po projektu Hrvatske obrtničke komore “HOK Obrtnik plus”, Obrtnička komora Varaždinske županije (OKVŽ) organizirala je potpisivanje Sporazuma o međusobnim odnosima s medijskom tvrtkom Zagorje International d.o.o..
Tim su sporazumom obrtnici Varaždinske županije dobili još jednu mogućnost povoljnog oglašavanja. Naime u projektu “HOK Obrtnik plus“, članovima Obrtničke komore Varaždinske županije davatelj usluga medijska kuća Zagorje International osigurava popust od 20 posto na sve usluge oglašavanja u svom digitalnom mediju.

Dobrobit svakom obrtniku

– Ovakva suradnja i pogodnost koju ostvaruje obrtnik, uz jedini uvjet da ima podmiren komorski doprinos, doista donosi dobrobit svakom obrtniku koji ima potrebu oglašavati svoje proizvode ili usluge, koji svoju poslovnu ponudu širi izvan granica svog prebivališta ili županije. Klasični putevi oglašavanja sve više gube bitku s digitalnim i ovo je prilika da zainteresirani obrtnici nađu relativno jednostavan, brz i povoljan put do kupca svog proizvoda ili usluge, a isto tako da pronađu poslovne partnere ili procijene svoju snagu među konkurencijom – rekao je predsjednik komore Mario Milak i posebno istaknuo važnost promocije tradicijskih obrta:

– Posebno veseli odluka Zagorje Internationala da tradicijske obrte, kojih je sve manje, promovira besplatno i tako doprinese njihovu opstanku. Nadam se da će mnogi naši članovi iskoristiti pruženu priliku, pa ih pozivam da se pridruže – kazao je Milak.
Na ovoj je suradnji zahvalio i direktor Zagorje Internationala Goran Kunštek.

Veliko zadovoljstvo

– Hvala Obrtničkoj komori Varaždinske županije što je u Zagorje Internationalu prepoznala partnera koji će njihovim članovima pružiti mogućnost povoljnijih uvjeta poslovanja, odnosno promocije njihovih proizvoda i usluga. Zadovoljstvo nam je potpisati ovakav Sporazum, a posebno nam je drago što možemo pomoći besplatnom promocijom tradicijskih obrta. Smatram da se tu radi o očuvanju naše baštine, koja nema cijenu – rekao je direktor Kunštek.
Sporazum je u ime OKVŽ-a potpisao predsjednik komore Mario Milak, a u ime davatelja usluga, tvrtke Zagorje International d.o.o., direktor Goran Kunštek.

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”