Poziv javnosti za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga o nacrtu odluke o dopuni programa potpora poduzetnicima na području grada varaždina od 2022. Do 2025. Godine putem internetskog savjetovanja s javnošću

Poziv javnosti za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga o nacrtu odluke o dopuni programa potpora poduzetnicima na području grada Varaždina od 2022. do 2025. dodine putem internetskog savjetovanja s javnošću.

  • Potpora poduzetnicima za otežani rad poslovne jedinice u kojoj ostvaruju maloprodaju tijekom rekonstrukcije ulica i trgova u Gradu Varaždinu

Cilj provođenja savjetovanja s javnošću je upoznavanje javnosti s Nacrtom odluke o dopuni Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine te dobivanje mišljenja, primjedbi, prijedloga i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Rok za podnošenje mišljenja, primjedbi i prijedloga od 6. studenoga do 5. prosinca 2023. godine

Pisane primjedbe dostavljaju se na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti Grada Varaždina, Petra Preradovića 10, 42000 Varaždin s naznakom Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o dopuni Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ODLUKA O KORIŠTENJU I NAKNADI ZA KORIŠTENJE JAVNIH POVRŠINA GRADA VARAŽDINA

Nacrt odluke o korištenju i naknadi za korištenje javnih površina Grada Varaždina

Kiosci kod varaždinskog groblja i groblja Biškupec

Shematski prikaz stalaka kod groblja uz kioske

Poziv javnosti na dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga o Nacrtu odluke o korištenju i naknadi za korištenje javnih površina Grada Varaždina

Obrazac sudjelovanja u savjetovanju s javnošću o Nacrtu odluke o korištenju i naknadi za korištenje javnih površina Grada Varaždina

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”