Dječja predstava povodom Nikolinja u subotu 2.12.2023. 17:00 sati kino GAJ Varaždin

Za djecu varaždinskih obrtnika i djecu njihovih djelatnika Udruženje i ove godine organizira dječju predstavu povodom Nikolinja. U subotu 02. prosinca 2023. godine u kinu Gaj, Gajeva 1, Varaždin s početkom u 17:00 sati  održat će se dječja predstava, pod nazivom „BAKA ZIMA“

Režija: Teatar Poco Loco
Dramatizacija teksta: Maja Katić prema priči Hansa Christiana Andersena
Ilustratorica: Antonela Klemenčić
Koncept i vizualni identitet grafoskopskih projekcija: Petra Bokić
Glazba i songovi: Ana Franjić
Instrumenti: gitara i ksilofon
Broj izvođača: 4

Uzrast : 3+ (predstava je namijenjena djeci vrtićke dobi i djeci nižih razreda osnovne škole.)

Dvije sestrice potpuno su različite. Zora je vedra, vesela, marljiva i neumorna, ona pere prozore, čisti, sprema, kuha, sve zna i sve joj se da. Dara više voli lunjati uokolo, jesti kolače, gledati u oblake, prodavati zjake, maštati, zamišljati i izmišljati. Kad se Zora slučajno jednog dana nađe u čarobnoj zemlji Bake Zime, ona doživi razna iznenađenja i bude lijepo nagrađena za svoj trud, pa i Dara poželi proživjeti takvo iskustvo. Ali, njoj stvari neće tako glatko ići… Ova bajka otvara teme davanja i uzimanja, nagrade za uloženi trud te ljubavi i strpljenja za svoje bližnje kad i nisu u najboljoj formi.

Trajanje: približno 30 minuta

Na kraju programa djeci u posjet dolazi Sveti Nikola koji animira djecu kako bi ona pokazala što su kroz godinu naučila i dijeli darove (koje dostave obrtnici ili sami roditelji), te se zajedno vesele i zabavljaju.

Prijave djece  primaju se u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin, Kukuljevićeva 13/II, na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na telefon 042/ 320 389  do 28.11.2023. godine.

Poklon pakete (darove) kupuju obrtnici ili sami roditelji i dostavljaju ih  u Kino Gaj u četvrtak  30.11.2023. godine  u razdoblju  od 12:00 do 14:00 sati.

Na poklon paketu treba čitko napisati ime i prezime djeteta kojemu je poklon namijenjen.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”