Poziv na 1. Susret računovođa HOK-a – računovodstvena terapija

Sekcija računovođa Hrvatske obrtničke komore organizira 1. Susret računovođa HOK-a – računovodstvena terapija koji će se održati 16. prosinca 2023. u hotelu Well, Terme Tuhelj.

Termin održavanja: 16. prosinca 2023.

Dolazak sudionika moguć je od 15. prosinca 2023. od 14:00 sati

Smještaj je organiziran u hotelu Well, Terme Tuhelj

16. prosinca 2023. ( subota)  u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima održavat će se predavanja i okrugli stolovi na aktualne teme.

Prijave za smještaj sudionika vrše se putem poveznice: https://bit.ly/49Ay4dY

Prijavu smještaja putem poveznice moguće je izvršiti do najkasnije do 1. prosinca 2023. godine. Nakon navedenog datuma, hotel neće biti u mogućnosti jamčiti smještaj.

Sve detalje o prijavi za smještaj i cijenama možete pronaći u dokumentu koji se nalazi na dnu ove stranice.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”