Poziv na 32. Međunarodni sajam " Zagorski gospodarski zbor " u Krapini, 12.- 14.09.2024.

Zbor će se održati u središtu grada Krapine, uz Šetalište hrvatskog narodnog preporoda u prodajnim kućicama te na prostoru Srednje škole, u sportskoj dvorani i na školskim igralištima.

Pozivamo Vas da se pridružite na izložbenom prostoru kako bi zajednički predstavili obrtničke proizvode, te nastavili sa tradicijom uspješne organizacije Zbora na ovim prostorima. Svim zainteresiranim obrtnicima  koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu, osiguran je besplatan nastup.

PRIJAVU za sudjelovanje na 32. Međunarodnom sajmu " Zagorskom gospodarskom zboru "  u Krapini, molimo da popunite i vratite što prije na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a krajnji rok je 05. srpnja  2024. godine.

Kontakt osoba: Kristina Pavlek, voditeljica organizacije, mob: 091/371-6633.

Preuzimanja

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”