Poklon bonovi za najbolje učenike

Vladimir Bais, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, na prigodnoj svečanosti koja je održana u Obrtničkom domu, u srijedu, 10. srpnja, uručio je poklon bonove najboljim učenicima koji se školuju za obrtnička zanimanja.

-Ove godine su Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin i Obrtnička komora Varaždinske županije odlučili nagraditi najbolje od najboljih, najizvrsnije učenike strukovnih škola koji su u ovoj školskoj godini osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima učenika strukovnih škola. Udruženje obrtnika je naime, institucija koja brine o obrtnicima, ali i o onima koji će tek postati obrtnici. Naše udruženje učenicima dodjeljuje i stipendije, no, ovom simboličnom nagradom željeli smo nagraditi upravo one najbolje, koji su se posebno istaknuli na državnim natjecanjima. Za njih smo osigurali poklon bon u vrijednosti 50 eura, za koji u trgovini Bauhaus nagrađeni mogu, po vlastitoj želji, kupiti alat koji im je potreban. Bez alata nema zanata, svaki obrtnik mora imati primjereni alat, zato smo najbolje učenike nagradili upravo ovakvom nagradom - istaknuo je na svečanoj dodjeli Vladimir Bais, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, i nagrađenim učenicima zaželio puno uspjeha u njihovom daljnjem školovanju i budućoj obrtničkoj karijeri.

Poklon bon dobili su učenici koji su osvojili prvo mjesto na državnim natjecanjima učenika strukovnih škola - Nadja Drožđek (Srednja škola „Arboretum Opeka“ - cvjećarstvo), Saša Trbović (Srednja strukovna škola Varaždin - stolarstvo), Dino Zeba (Srednja strukovna škola - modni dizajn i tehnologija), Karlo Levanić (Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola - arhitektonske tehnologije), Karmen Kukec (Srednja strukovna škola - soboslikarstvo), Barbara Bosilj (Gospodarska škola - poduzetništvo), Lana Tomiša (Gospodarska škola - poduzetništvo), Dino Mlakar Krasulja (Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola - eko laboratorij), Marija Hegedić (Gospodarska škola - tajničko poslovanje) i Morana Talan (Elektrostrojarska škola).

Poklon bon je uručen i učenicima koji su na državnim natjecanjima osvojili drugo mjesto - Viti Špicaru (Elektrostrojarska škola - multimedija), Maxu Jeremiću (Elektrostrojarska škola - multimedija), Matiji Jurencu (Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola - zidarstvo), Božidaru Draču (Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola -zidarstvo), Eleni Rojc (Gospodarska škola - prodajne vještine) i Lei Golub (Srednja strukovna škola - kozmetička njega) te Marku Nuli (Elektrostrojarska škola - mehatronika) koji je na državnom natjecanju osvojio treće mjesto.

Obrtnička komora Varaždinske županije također je osigurala 11 poklon bonova tvrtke Bauhaus za učenike obrtničkih zanimanja u Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin i Elektrostrojarskoj školi Varaždin  koji su se istaknuli u procesu obrazovanja tijekom školske godine 2023./2024.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”