Savjetovanje o poticajima

U utorak, 10. ožujka 2015. godine u Obrtničkom domu Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin održano je besplatno savjetovanje za članove Ceha proizvodnih obrta, inicirano od predsjednika Ceha, gospodina Igora Šokovića.

U suradnji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i Međunarodne agencije za razvoj iz Varaždina savjetovanje je održano na temu mogućnosti ostvarivanja poticaja iz domene:

  • Poduzetničkog impulsa 2015. - programa poticanja poduzetništva i obrtništva Ministarstva poduzetništva i obrta;

  • Sufinanciranja energetske obnove nestambenih zgrada;

  • Programa ruralnog razvoja – plana natječaja za 2015. godinu.

Savjetovanje je bilo interaktivno i pruženi su odgovori na konkretna pitanja vezana uz projekte i ostvarivanje poticaja.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”