Uspješno održan "Obrtnički ulični sajam 2015"

25.04.2015 od 09h – 13h varaždinski obrtnici drugu godinu za redom predstavili su svoje usluge i proizvode u punom sjaju, i to u strogom centru grada Varaždina.

Varaždinski obrtnici preuzeli su u svoje ruke Franjevački trg, Korzo i Kukuljevićevu ulicu, te ukrasili ulice centra grada sa preko 60 izlagača od kojih su neki prodavali svoje domaće proizvode, dok su drugi - frizeri, kozmetičari i dizajneri kao i prošle godine promovirali svoje djelatnosti uz potporu Oldtimer cluba Varaždin.

Varaždinski frizeri su i ove godine počastili svoje sugrađane besplatnim frizurama, kozmetičari i vizažisti su uljepšavali i šminkali, a uz sunčano subotnje jutro, puno glazbe i plesa nastupali su i poznati Potkalnički plemenitaši i plesni studio Feel.

Valja napomenuti kako su se ovogodišnjem sajmu pridružili i Udruženja obrtnika Novi Marof, Ludbreg i Ivanec, te predstavili svoje obrtnike na svojim štandovima, a osim sajmenog djela Udruženja su se natjecala i u kuhanju gulaša, raspodjeljeni čak u 10 timova. U Udruženju obrtnika Varaždin održana je također svečana sjednica, prilikom koje je podjeljeno čak 45 priznanja za doprinos u obrtništvu.

Izvor: Varaždinski obrtnički portal

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”