Potpisan ugovor o poslovnoj suradnji s Generali osiguranjem

Obrtnička komora Varaždinske županije i Generali osiguranje d.d. Zagreb potpisali su Sporazum o poslovnoj suradnji. Svi zainteresirani obrtnici mogu se javiti u Generali osiguranje radi sklapanja ugovora te mogu početi koristiti razne benefite koje im nudi Generali osiguranje.

Benefiti su:

- Popust na premiju obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti - 5% između

- Popust ne premiju kasko osiguranja – 10%

- Popust na premiju osiguranja imovine (kuća, stan, kućanstvo, vikendica) – 20%

- Popust na premiju osiguranja od nesretnog slučaja  - 20%

- Popust na osiguranje od odgovornosti  - 10%

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”