Poziv na radionicu

U sklopu PROGRAMA GRADA VARAŽDINA I RAZVOJNE AGENCIJA SJEVER – DAN D.O.O. za 2015. godinu, AKTIVNOST 2. Pružanje savjetodavnih usluga i organizacija te provedba radionica s ciljem pružanja poduzetnicima i gradskoj upravi informacije za zajednički rad na projektima, Razvojna agencija Sjever DAN d.o.o. održava  besplatnu radionicu za poduzetnike radi ostvarivanja zajedničkih ciljeva promicanja i doprinosa ukupnom lokalnom razvoju:

„Poduzetnički impuls “ - Program poticanja poduzetništva i obrta za 2015. godinu koja se održava 21.07.2015. godine u trajanju od 10 -12 h s ciljem upoznavanja polaznika s uvjetima i procedurama prijave na trenutno otvorene Javne pozive u sklopu istog:

·         Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije,

·         Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti,

·         Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike,

·         Domaći sajmovi,

·         Inozemni sajmovi,

·         Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu,

·         Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP.

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE:

Obrtnička komora Varaždinske županije

Vodnikova 4, 42 000 Varaždin

Molimo Vas da, zbog ograničenog broja mjesta, svoj dolazak potvrdite najkasnije do 20.07.2015.    godine, na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob: 098 222 - 707.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”