Sajam Međunarodni zeleni tjedan - u Berlinu 15.-24.1.2016.

Sajam Međunarodni zeleni tjedan, jedinstvena je stručna i poslovna platforma za cijeli lanac poljoprivrednog i prehrambenog sektora - na kojoj se svake godine na 125.000 m2 izlagačkog prostora predstavi više od 1.700 izlagača iz cijelog svijeta.

Proizvođači prehrambenih proizvoda koriste ovu manifestaciju kako bi se na jednom mjestu predstavili stručnoj i širokoj sajamskoj publici koja broji oko 420.000 posjetitelja.

Pored mogućnosti testiranja proizvoda kroz izravan plasman na sajmu, otvaranje prilika za uspostavljanje i širenje poslovnih kontakata na globalnoj razini prema predstavnicima iz svih područja poljoprivrede te maloprodaje, veleprodaje i gastronomije - razlog je zašto diljem svijeta vlada veliki interes za izlaganje na sajmu Međunarodni zeleni tjedan.

Segmenti izlaganja na ovom sajmu su: ponuda međunarodne prehrambene industrije; svježi proizvodi svih vrsta; tržišni segmenti pivo, vino i pjenušava vina, meso i suhomesnati proizvodi, morski plodovi, začini i začinsko bilje, čajevi; uređaji, strojevi i oprema za poljoprivredu i hortikulturu, staklenike i rasadnike; domaće životinje; lov i ribolov.

Zainteresirani za izlaganje na sljedećem izdanju sajma, u brošuri za izlagače mogu pronaći najvažnije informacije o ovoj manifestaciji.

 

Za sva pitanja zainteresirani se mogu obratiti zastupništvu Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu: Fair Services d.o.o., Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb, tel. 01-623-17-60, mob. 091-973-70-08, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za informacije o sajamskim putnim aranžmanima treba se obratiti putnoj agenciji Mediteran Adria d.o.o., Riva boduli 1, 51000 Rijeka - Josipa Herceg Ciani, tel. 051-333-041, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodatne informacije mogu se pročitati na ovim poveznicama:

Brošura za izlagače

Katalog izlagača

Prijava izlaganja

te

www.messe-berlin.com

www.gruenewoche.de

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”