20. Katarinski sajam u Slavonskom Brodu

Pozivamo Vas da se pridružite 20. Katarinskom sajmu u Slavonskom Brodu od 19. do 22. studenog 2015. godine. U prilogu ćete pronaći prijavne materijale u kojima su navedene pojedinosti o nastupu na sajmu.  Obrazac prijave također možete skinuti sa Internet  stranica Obrtničke komore: www.okbp.hr i popunjen poslati do 09. studenog 2015. godine poštom na adresu: Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda d.o.o., Vukovarska 1, 35000  Slavonski Brod,  putem faksa na broj 035/217-082.

Za sve dodatne informacije u svezi nastupa na 20. Katarinskom sajmu, sajmu, također se možete javiti  na telefonski broj: 035/ 217-092 ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”