Poziv na radionicu

U sklopu PROGRAMA GRADA VARAŽDINA I RAZVOJNE AGENCIJE SJEVER – DAN d.o.o. za 2016. godinu, AKTIVNOST 2.2. Pružanje savjetodavnih usluga i organizacija te provedba radionica s ciljem pružanja poduzetnicima i gradskoj upravi informacije za zajednički rad na projektima, Razvojna agencija Sjever - DAN d.o.o. održava besplatnu radionicu za poduzetnike, radi ostvarivanja zajedničkih ciljeva promicanja i doprinosa ukupnom lokalnom razvoju,  za trenutno otvoreni Javni poziv Ministarstva poduzetništva i obrta:

„E – IMPULS“      Referentna oznaka : KK.03.2.1.06

Radionica se održava u petak, 29.07.2016. godine, u trajanju od 10 - 12 h s ciljem upoznavanja polaznika s uvjetima i procedurama prijave na predmetni Javni poziv:

· Predmet Poziva: Investicije u početna ulaganja mikro i malih poduzetnika povezane s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga.

· Potpore se dodjeljuju za ulaganja u:

- materijalnu imovinu – nabava strojeva, postrojenja, opreme, alata, radnih vozila, mjernih i kontrolnih uređaja; uređenje i opremanje objekta/radionice; nabava informatičko-komunikacijskih  i audio/video rješenja (hardver) povezanih s projektom;

- nematerijalnu imovinu –intelektualno vlasništvo (patenti, autorska prava…); stručno osposobljavanje i stjecanje novih znanja vezanih uz projekt; nabava informatičko-komunikacijskih i audio/video rješenja (softver) povezanih s projektom;

- savjetodavne usluge – upravljanje projektom; javna nabava; promidžba i vidljivost.

· Najniža vrijednost potpore iznosi 30.000,00 HRK, a najviša vrijednost potpore ne može prijeći prag od 300.000,00 HRK.

· Intenzitet potpore: mala poduzeća max. 65%; mikro poduzeća max. 85%.

KORISNICI: Mikro i mala poduzeća (Uredba 651/2014) registrirana u sektorima:

C Prerađivačka industrija, svi izuzev skupina: 12.0 Proizvodnja duhanskih proizvoda,  25.4 Proizvodnja oružja i streljiva,  30.4 Proizvodnja vojnih borbenih vozila

F Građevinarstvo, samo skupine: 43.2 Elektroinstalacijski radovi, uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i ostali građevinski instalacijski radovi, 43.3 Završni građevinski radovi, 43.9 Ostale specijalizirane građevinske djelatnosti;

J Informacije i komunikacije (NKD 2007 skupine 59 – 63);

M Stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti, samo skupine: 71.1 Arhitektonske djelatnosti i inženjerstvo te s njima povezano tehničko savjetovanje, 74 Ostale stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti  74.1 Specijalizirane dizajnerske djelatnosti i  74.2 Fotografske djelatnosti.

                         

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE: Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin

                                                       Kukuljevićeva 13/II, 42 000 Varaždin

Molimo Vas da, zbog ograničenog broja mjesta, svoj dolazak potvrdite najkasnije do 28.07.2016. godine, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”