OBAVIJEST: preuzimanje Crodux kartica svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati

Poštovani obrtnici,

HOK i CRODUX omogućili su obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata, plina i električne energije.

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o. obrtnicima na području cijele Hrvatske bit će osigurana povoljnija nabava naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP), a također i električne energije.

Crodux je jedinstveni zajednički brand koji objedinjuje kompanije Crodux Derivati, Crodux Plin i Crodux Energetika koje se bave prodajom naftnih derivata, prirodnog plina, UNPa i električne energije.

GORIVO:

HOK i Crodux su svim članovima, koji redovito plaćaju komorski doprinos, članovima HOK­a kojima prijevoz nije pretežita djelatnost te nisu u mogućnosti prilikom kupnje goriva ostvarivati potrebne uvjete za odobravanje popusta, omogućili nabavu goriva uz posebni popust od 0,08 kn brutto po svakoj litri kupljenog goriva, koji se odobrava uz predočenje identifikacijske kartice.

Kartice za članove HOK­a ( Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin ) su pripremljene i možete ih preuzeti u Udruženju obrtnika Varaždin svakim radnim danom od ponedjeljka do petka ( vrijeme za preuzimanje od 7 – 15 sati ). Uvjet za dobivanje kartice je plaćeni komorski doprinos.

– Popust za gorivo odobrava se pri svakom točenju goriva na svim benzinskim servisima (trenutno 65 na području Republike Hrvatske).

– Popust se odobrava za sve vrste goriva, uključujući autoplin

– Način plaćanja: Amex, Diners, Master, Maestro, Visa i gotovina

Oni članovi HOK­a koji samostalno ili udruženo u strukovna udruženja, zbog velike potrošnje goriva, mogu postići povoljnije uvjete za popust prilikom kupovine goriva izravnim pregovorima s Davateljem usluga, uz ispunjenje uvjeta poslovanja Davatelja usluga, mogu se obratiti na e­mail adresu Odjela kartičnog poslovanja: karticno.poslovanje@crodux­derivati.hr

PLIN:

Vezano za opskrbu prirodnim plinom, ukoliko nemate potpisan ugovor o opskrbi prirodnim plinom za plinsku godinu 2016/2017, u cilju izrade konkretne ponude možete iskazati svoj interes prema CRODUX PLIN­u, na način da na e­mail adresu: opskrba.plin@crodux­plin.hr dostavite ispunjeni „Upitnik za kupce“, koji se nalazi na linku OVDJE.

U upitnik bi trebali unijeti podatke o godišnjoj potrošnji raspoređene po mjesecima za sva obračunska mjerna mjesta koja bi bila obuhvaćena ponudom te tarifne modele (TM), kojima obračunska mjerna mjesta pripadaju (traženi podaci sadržani su na računima koje dobivate za potrošnju plina).

Molimo Vas da naprijed tražene podatke dostavite CRODUX PLIN­u što prije zbog kratkoće vremena u kojem je moguće ugovoriti transportne kapacitete na godišnjoj bazi po nižoj cijeni koštanja, što automatski znači i nižu krajnju ukupnu cijenu plina.

Za sve eventualne dodatne upite i informacije obratite se direktno CRODUX PLIN­u na naprijed navedeni e­mail. Uvjet za ostvarivanje popusta je plaćeni komorski doprinos.

PLIN U BOCAMA:

Na Crodux­ovim benzinskim servisima, na kojima se obavlja prodaja plina u bocama za kućanstvo i viljuškare (propan­butan), uz predočenje identifikacijske kartice, članovi HOK­a moći će prema potpisanom ugovoru HOK­a sa Crodux plinom, ostvarivati ugovoreni popust od 10,00 kn po svakoj boci od 10 kg ( = 0,80 kn/kg plus PDV ), uz način plaćanja: Amex, Diners, Master, Maestro, Visa i gotovina.

UKAPLJENI NAFTNI PLIN (UNP):

Prodavatelj se obvezuje da će za potrebe HOK­a i njegovih članova u okviru Projekta HOK­a ponuditi uslugu prodaje UNP­a članovima HOK­a ukoliko članovi HOK­a imaju sva potrebna odobrenja/suglasnosti/rješenja sukladno relevantnim propisima Republike Hrvatske. Cijena UNP- a je promjenljiva za svaki artikl UNP­a (UNP mix, UNP – boce, UNP – auto plin).Prodavatelj će ponuditi članovima HOK­a popust po pojedinom artiklu sukladno odluci Uprave Prodavatelja, a sukladno prodanim količinama i načinu plaćanja.

Prodavatelj će sa svakim članom HOK­a sklapati Individualne ugovore o prodaji UNP­a, uobičajene za uslugu koja je predmet ovog Sporazuma.

Prilikom sklapanja Individualnog ugovora, član HOK­a dostavit će potvrdu o podmirenom komorskom doprinosu. Potvrda se može preuzeti u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin, Ivana Kukuljevića 13/II , 42000 Varaždin svakim danom od ponedjeljka do petka (7 do 15h ).

Svoj interes članovi HOK­a dostavljaju elektroničkom poštom na adresu Prodavatelja katarina.lacen@crodux­plin.hr , kojim će tražiti Ponudu od Prodavatelja.

Odobrava se popust članovima HOK­a prema sljedećim komercijalnim uvjetima:

1. Predmet kupoprodaje: UNP u bocama

Osnovni rabat: 0,80 kn/kg na VPC Prodavatelja

2. Predmet kupoprodaje: UNP mix (isporuka u spremnik)

Osnovni rabat: 3 % na VPC Prodavatelja

3. Predmet kupoprodaje: UNP – auto plin (isporuka na postaju za opskrbu vozila s auto plinom)

Osnovni rabat: 0,70 kn/lit na VPC Prodavatelja

Valuta plaćanja, dodatni količinski rabat i paritet isporuke definirat će se individualno u postupku sklapanja ugovora za svakog člana HOK­a, ovisno o bonitetu i prodanim količinama UNP­a.

ELEKTRIČNA ENERGIJA:

Crodux nudi isporuku električne energije po trenutno najpovoljnijim uvjetima, uz mogućnost uštede do 15 %. Uvjet za ostvarivanje popusta je plaćeni komorski doprinos.

Kontakti:

E­mail: struja@crodux­energy.hr

Telefon: 01/5559 060

Fax: 01/5559 069

Upitnik možete preuzeti OVDJE.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”