Natječaj za dodjelu stipendija učenicima deficitarnih obrtničkih zanimanja za školsku godinu 2013/20

•    U školskoj godini 2013/14. dodijelit će se dvije nove stipendije učenicima srednjih škola za deficitarna obrtnička zanimanja (osim za zanimanje kuhar) u skladu sa programom Udruženja.
•    Na natječaj se mogu javiti učenici čiji roditelji ili staratelji u posljednje tri godine imaju prebivalište na području djelovanja Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin odnosno na području grada Varaždina i općina: Beretinec, Cestica, Gornji Kneginec, Jalžabet, Petrijanec, Sračinec, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki, Vidovec i Vinica.
•    Stipendija je nepovratna, a mjesečno iznosi 500,00 kuna tijekom svih dvanaest mjeseci u godini.
•    Odobrenu stipendiju učenik će dobivati kroz cijelo vrijeme školovanja pod uvjetom redovitog završavanja školske godine.
•    Prilikom utvrđivanja liste kandidata boduje se: uspjeh učenika u 7. i 8. razredu osnovne škole, deficitarnost zanimanja te socijalne (materijalne) prilike obitelji.
•    Uz molbu za dodjelu stipendije potrebno je priložiti slijedeće isprave:
a)    Prijavu (tiskanica se može dobiti u Udruženju hrvatskih obrtnika Varaždin ili preuzeti ovdje );
b)    Svjedodžbe 7. i 8. razreda osnovne škole;
c)    Potvrdu o upisu;
d)    Potvrdu o mjesečnom prihodu svih članova kućanstva.
•    Molbe za dodjelu stipendije dostavljaju se do 17. rujna 2013. godine na adresu Udruženja.
•    O rezultatima natječaja svi kandidati bit će obaviješteni pismeno.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”